Кримінал

Адвокатку викрили на «схемах для ухилянтів» з Прикараття і Львівщини

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
СБУ затримала у Львові експрокурора, оголошеного у розшук, а також його тещу-адвокатку, яка займалася «схемами для ухилянтів». Вона за гроші допомагала мешканцям Івано-Франківської та Львівської областей оформляти відстрочку від мобілізації. Про це повідомляють в СБУ та поліції Івано-Франківської області.
Поліцейські Прикарпаття заблокували корупційну схему, яку налагодила 54-річна адвокатка. Вона за гроші обіцяла «посприяти» військовозобов’язаним у відстрочці від мобілізації під різними приводами.
Зловмисницю викрили та затримали поліцейські Прикарпаття спільно зі співробітниками УСБУ у Львівській області. Її затримали під час одержання першої частини коштів у розмірі 3500 доларів США.
При обшуках у жінки в ручній сумочці виявили майже 1,5 млн в гривневому еквіваленті. Окрім цього вилучено й чорнові записи, які підтверджують ведення протиправної діяльності.
Слідчі встановили, що послугами фігурантів користувалися здебільшого мешканці Івано-Франківської та Львівської областей.
Поліцейські задокументували, що 54-річна адвокатка сприяла ухилянтам в оновленні військово-облікових даних та оформленні відстрочки від мобілізації. До протиправної схеми фігуранти залучали посадовців медичних закладів, а також співробітників ТЦК та СП Львівщини.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.