Війна

Ми всі потрібні на фронті. Сержант “Комар” після поранень служить у ТЦК, але планує повернутися

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сержант Роман (позивний – «Комар») – діючий військовий. Зараз він після поранення та реабілітації проходить службу в одному з ТЦК Івано-Франківської області та виконує службові обов’язки, передбачені чинним законодавством України.

Ми всі потрібні на фронті. Сержант "Комар" після поранень служить у ТЦК, але планує повернутися

24 лютого 2022 року він вступив до лав 108 батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Виконував бойові завдання спочатку на білоруському кордоні та Житомирщині, а далі на Донецькому напрямку – в районі Бахмута. Незважаючи на переважаючі сили ворога, їм тоді вдалося стримати наступ.

Кожна війна має свої втрати, але ми повинні усвідомити те, що ми на своїй землі і, крім нас, її ніхто не буде боронити. Тому ми всі потрібні на фронті і ми мусимо бути разом – каже військовий.

А також додає, що після повного відновлення планує повернутися до своїх побратимів та продовжити службу безпосередньо на фронті до переможного кінця.

Читайте: У Косові «План Б» одягає військових у модні принти

Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні.

Читайте: Що там в небі? Франківець Михайло Тутов робить прилади РЕР для побратимів

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.