Соціум

МОЗ оголосило конкурс на посаду ректора Івано-Франківського медуніверситету

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Міністерство охорони здоров’я України 24 жовтня оголосило конкурс на посаду  ректора Івано-Франківського національного медичного університету (ІФНМУ). Конкурс відбудеться 19 січня 2024 року.

МОЗ оголосило конкурс на посаду ректора Івано-Франківського медуніверситету

Вимоги до претендентів на посаду:

  • громадянство України;
  • вчене звання та науковий ступінь;
  • стаж науково-педагогічної діяльності не менше 10 років;
  • вільне володіння державною мовою.

Документи, які кандидати мусять подати на конкурс, – за посиланням.

Читайте: Миколу Островського призначили виконувачем обов’язків ректора ІФНМУ

Одним із кандидатів на посаду ректора ІФНМУ є Руслан Савчук. Про це головний державний санітарний лікар Прикарпаття повідомив на своїй сторінці у фейсбук.
Сьогодні подав документи на конкурс та представив міністру охорони здоровʼя України Віктору Ляшку напрацьовану разом з командою однодумців «Стратегію розвитку Івано-Франківського національного медичного університету на 2024-2033 роки», – пише Савчук. – Можу сказати, що планів дуже багато. «Стратегія» передбачає значне розширення напрямків діяльності університету. Вони будуть стосуватися вдосконалення системи якості освіти, лікувальної роботи, покращення умов праці для колективу, інфраструктури для реабілітації, ментального здоровʼя та ще цілого ряду перспективних ініціатив, які вже давно на часі.
Наразі обов’язки ректора в Івано-Франківському національному медичному університеті виконує Микола Островський. У попереднього ректора ІФНМУ – Миколи Рожка – завершився контракт.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.