Кримінал

Коломийські поліцейські затримали чоловіка, який вкрав дитячий велосипед

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вчинив крадіжку дитячого велосипеда: прикарпатські поліцейські затримали чоловіка, який викрав з-під будинку дитячий двоколісний велосипед. За кілька годин 30-річного зловмисника виявили неподалік місця злочину. Про це повідомляє поліція області. 

9 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення від 43 – річної мешканки Коломиї. Жінка повідомила, що з під’їзду будинку невідомі викрали дитячий велосипед вартістю 6000 гривень. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце, за лічені хвилини встановила особу, яка могла бути причетною до вчинення крадіжки. А за кілька годин 30-річного зловмисника виявили неподалік місця злочину. Чоловік раніше судимий за крадіжки.
У скоєному зізнався. Велосипед поліцейські вилучили. Правоохоронці затримали його у процесуальному порядку.

Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Наразі вирішується питання про оголошення чоловіку про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомляють у поліції.

Поліція нагадує, всі, хто посягає на чуже майно, мають пам’ятати, що їхні дії в умовах воєнного стану кваліфікуються одразу за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Нагадаємо, днями коломиянка перерахувала 11 000 грн шахраю-орендодавцю. А 38-річний одесит перерахував 6000 грн за відпочинок у готелі в Карпатах, якого насправді не існує.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.