Культура

У Франківську Терен і Прохасько розкажуть про мову в часи війни

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Мова, якою ми говоримо (і не говоримо) про війну. Розмова Тараса Прохаська і Тетяни Терен. Взяти участь в обговоренні можна, ставши учасником книжкового клубу «Читай» від платформи «Тепле місто».

8 серпня, о 18.30, в «Міській читальні» відбудеться зустріч письменника Тараса Прохаська та журналістки, виконавчої директорки Українського ПЕН Тетяни Терен.

У Франківську Терен і Прохасько розкажуть про мову в часи війни

Говоритимуть про роль літератури в умовах війни, віднаходження мови, якою говоримо про війну та про актуалізацію української класики.

В учасників буде можливість долучитися до розмови, а також дізнатися більше про ідеї та контексти роману «НепрОсті», з часу написання якого минув 21 рік і який  залишається одним із найбільш знакових серед сучасної української літератури. Спільнота книжкового клубу читає його у серпні в межах сезону «Літератури пам’яті».

До теми: Остап Українець у Франківську запрошує на розмову про збереження культурної спадщини

Журналістка, культурна менеджерка та виконавча директорка Українського ПЕН Тетяна Терен – авторка книги «Сотворіння світу. Сім днів з Тарасом Прохаськом». В її основі – серія розмов із Прохаськом про сутність творчості, роль митця в час історичних подій, світ та наше місце в ньому.

Коли: 8 серпня, 18:00

Локація: «Міська читальня», Промприлад.Реновація, вулиця Української Перемоги, 23ж (3 поверх, вхід через терасу)

Долучитися можна, ставши учасником книжкового клубу «Читай». Деталі – за посиланням: https://www.buymeacoffee.com/chytai_bookclub

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.