Політика

«Моє місто» прийшло до військових

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

«Уже два роки історико-краєзнавче об’єднання «Моє місто» випускає книги, присвячені історії Івано-Франківська (Станиславова), — говорить Іваночко. — Як тільки стало відомо, що військова бібліотека відновила свою роботу, я одразу вирішив передати книжки нашої серії авіаторам».

Заступник командира військової частини з виховної роботи Олександр Кухарук так прокоментував подію: «Це перше поступлення у нашу книгозбірню за останні п’ять років. Сьогодні бібліотечні фонди на 95 % складаються з радянських видань, переважна більшість з яких вже давно морально застаріли. Завдяки цим краєзнавчим працям наші читачі, військовослужбовці та члени їхніх сімей, довідаються багато цікавого про місто, в якому їм довелося жити та служити».

За словами Василя Іваночка, це лише перша така зустріч із військовими, і надалі він планує передати ще й підбірку сучасної української прози та поезії. Можливо, з огляду на таку подвижницьку діяльність окремих меценатів, і влада нарешті зверне увагу на культурні потреби армії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.