Без категорії

Перша перемога «Говерли»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Баскетбольна «Говерла» у п’ятому турі Суперліги нарешті здобула перемогу. Натиску іванофранківців не витримав МБК «Миколаїв».

Матч відбувся у Миколаєві, «Говерла» була номінальним господарем. Починалося зовсім не оптимістично. З перших хвилин «Миколаїв» вирвався вперед 7:0. Натомість лідер івано-франківської команди Майкл Фрейзер під кільцем суперника жодного разу не отримав м’яча.

Дещо оговтавшись, «Говерла» почала закидувати, але миколаївці не збавляли темпу. Перша чверть завершилася за рахунку 10:22.

А ось другий період почався зовсім по‑іншому. «Ведмеді» ринулися в атаку і наверстали ті ж сім очок. «Миколаєву» вдавалося втримувати перевагу, але під кінець чверті вона становила вже тільки два очки — 34:36.

Відпочинок на великій перерві додав впевненості та сил «господарям». Підопічні Євгена Мурзіна продовжували атакувати та вийшли вперед. Захист «Миколаєва» буквально посипався. Під їхнім кільцем хазяйнували «говерляни» на чолі з Фрейзером. Третя чверть завершилася вже на нашу користь — 57:49.

В останній десятихвилинці слово взяли Патрік Спаркс, Кирило Скуматов та Володимир Голубєв. Їхні кидки досягали мети, і «Говерла» впевнено лідирувала. Супер-никам вдалося лише наблизитися до «ведмедів» на шість очок. Але наприкінці зустрічі «господарі» знову додали, і табло після фінальної сирени зафіксувало рахунок 79:71.

У цьому матчі варто відзначити хорошу командну гру іванофранківців. У складі «Говерли» цього разу найрезультативнішим був не тільки Фрейзер (13 + 9 підбирань), але й Спаркс (13 + 3 перехоплення + 3 передачі), Олександр Кудрявцев (13 + 4 передачі), Айварас Кяушас (12), Скуматов (11 + 4 підбирання).

У вівторок «Говерла» провела перший поєдинок у рідних стінах. Команда Мурзіна в рамках Кубка Суперліги приймала львівську «Політехніку-Галичину». Перемогу здобули гості з рахунком 71:74.

Інші результати п’ятого туру: Ферро-ЗНТУ — Грифони 105:57, Дніпро — Будівельник 66:82, Азов-маш — Хімік 101:102 ОТ, Дніпро-Азот — БК Донецьк 89:96, БК Одеса — Кривбасбаскет 93:88.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.