Без категорії

«Ураган» програє львів’янам

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Микола Волков Останні два матчі івано-франківський «Ураган» проводив на виїзді з львівськими командами «ТВД» і «Тайм». Ці західноукраїнські дербі завершились, на жаль, не на користь Івано-Франківська.

Обидві львівські команди у цьому сезоні є претендентами на медалі першості. Це робило кожен зі згаданих матчів дуже принциповим і важливим не тільки для «Урагану».

Минулого тижня, 19 листопада, першими у грі відзначились футболісти «ТВД». Після обережної гри обох команд наприкінці першого тайму гравець збірної України у складі львів’ян Рогачов з гострого кута пробив Іжаковського — 1:0.

На початку другої половини зустрічі господарі забили ще раз (Денис, 23 хв). Львів’яни піймали кураж і заграли розкутіше. На 25 хвилині «Ураган» вже «горів» 3:0 (дубль оформив Рогачов).

У середині тайму один м’яч відквитав Кулик, але це не дуже допомогло. «ТВД» не запанікував і вистояв навіть проти п’ятірки «Урагану». А в кінці зустрічі разом із фінальною сиреною Рогачов загнав м’яч у порожні ворота франківців, але судді м’яч не зарахували — 3:1.

Майже через тиждень, у вівторок, 25 листопада, «Ураган» у Львові грав вже з «Таймом». Франківцям конче необхідно було перемагати, але і тут гору взяли господарі.

«Тайм» свій перший гол забив теж наприкінці першої половини. За порушення правил Пилипівим було призначене пенальті, яке реалізував Павленко.

Другий тайм був більш видовищним. Павленко ефектним ударом з розвороту вколотив другий м’яч, а «ураганівці» голом колишнього гравця «Тайму» Кулика скоротили відставання до одного м’яча. Раділи франківці недовго — Павленко у цьому матчі оформив хет-трик. За десять хвилин до кінця зустрічі ще один екс-львів’янин Ткачук своїм голом зробив рахунок 3:2, але цей м’яч, на жаль виявився останнім у матчі.

30 листопада «Ураган» нарешті зіграє вдома. До Івано-Франківська приїде аутсайдер «Будівел-ВВ».

Результати туру: СумДУ — МФК Рівне 1:3, Контингент — Будівель-ВВ +:-, Марріон — ТВД 2:2, Єнакієвець — Кардинал 5:2, Локомотив — Планета-Міст 1:3, Тайм — Ураган 3:2, ЛТК — Моноліт 3:5.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.