Без категорії

Дві гри — дві перемоги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Микола Волков Останні дві домашні гри франківського баскетбольного клубу «Говерла» виявилися надуспішними. Несподівано для своїх суперників франківці здобули стовідсотковий результат.

Першими «під роздачу» попали гості з Запоріжжя, «Ферро-ЗНТУ». У четвер, 20 листопада, на старті зустрічі команда Запорізького національного технічного університету навіть повела в рахунку, проте «говерляни» швидко оговтались, і після точних «три очкових» Лебедєва повели в рахунку. Перша чверть завершилася з рахунком 16:10.

У другій чверті «говерляни» вже мали перевагу «+10». «Фер­ро» час від часу наближався впритул до «Говерли», але випередити господарів так і не вдалося. Третя чверть завершувалася вже з досить вагомою перевагою 55:41.

Команди вже грали цього сезону і в першому матчі запоріжці відіграли 13?очкову перевагу «говерлян» і перемогли, та не цього разу. Цього четверга підопічні Олега Пелеха ефектно «винесли» суперника 76:60. Найрезультативнішими у складі господарів стали Демьєн Кінлок та Андрій Лебедєв (по 13 очок).

У наступному, 16 турі, на манеж Коледжу фізвиховання «Говерла» вийшла позмагатись із грізнішим «Дніпром». Ця гра, напевне, мала стати лакмусовим папірцем для колективу Олега Пелеха. Саме «Дніпро» показало готовність «Говерли» до боротьби з серйозними суперниками. Іспит було здано успішно.

Лише одніого разу дніпропетровцям вдалося повести у рахунку, та й то на декілька секунд… Вони зовсім не очікували такого прийому від франківців. Це довела істерика тренера гостей Боба Доновальда у кінці матчу, коли він з розпачу кинув на майданчик планшетку з тактичними побудовами своїх гравців.

Фантастично результативну гру показали легіонери у складі господарів. Патрік Спаркс набрав 22 очки, Кейт Деккер — 18, а Андрій Лебедєв — знову 13. «Говерла» під захоплене скандування трибун здобула вольову перемогу 82:75 і вийшла на восьме місце турнірної таблиці УБЛ.

Далі в чемпіонаті «Говерлу» чекають у гості «Черкаські Мавпи» (п’ятниця, 28 листопада) та столичний «Будівельник» (неділя, 30 листопада). Вдома «Говерла» зіграє 5 та 7 грудня (з БК «Одеса» та «Грифонами» відповідно).

15?й тур, результати: «Говерла» — «Ферро-ЗНТУ» 76:60, «Політехніка» — «Дніпро» 94:82, «ДніпроАЗОТ» — «Черкаські Мавпи» 81:93, «Кривбасбаскет» — «Будівельник» 93:63.

16?й тур, результати: «Політехніка» — «Ферро-ЗНТУ» 90:66, «Говерла» — «Дніпро» 82:75, «Кривбасбаскет» — «Черкаські Мавпи» 83:76, «ДніпроАЗОТ» — «Будівельник» 78:96, «Грифони» — «Одеса» 81:100.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.