Люди

Віктор Янукович (5.12.2013)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Він сьогодні відповідальний за все. Хоч і розповідає у телекамери, що засуджує чиєсь там перегинання якоїсь палки, обурюється діями «Беркуту», побиттям журналістів і т. д. і т. п. Це той варіант, коли людина каже неправду, при цьому розуміє, що всі точно знають, – бреше, та безсоромно продовжує віщати, не дуже переймаючись тим, що про нього подумають.

А може, в нього немає іншого виходу? Навряд чи хтось дізнається, чим так налякав президента України Януковича президент Росії Путін. Що він йому говорив, як переконував. Досвідчений кадебіст, напевно, завжди знайде сильні аргументи для колишнього ЗК. Гроші? Ні. Модернізована сов­кова імперія рабів не купує, вона бере їх силою.

У будь-якому разі нині Янукович виглядає як загнаний звір. Звісно, він намагається тримати марку, посміхається, навіть говорить якісь ніби правильні речі. Але цікаво, ще є хтось у світі, хто йому вірить?

Цього чоловіка можна було б навіть пожаліти, якби він уже лежав. Не добивати, як його «беркутівці» били лежачих студентів. Можливо, так воно і буде. Колись, пізніше, після відставки.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.