Люди

Володимир Колковський (24.10.2013)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Відомий франківський підприємець опинився в «людині тижня» без жодних зусиль з його боку. За нього все зробили «доброзичливці».

Минулого тижня на адресу «Репортера» прийшов лист – ніби від Колковського, з Хорватії, де він зараз сидить і чекає екстрадиції, бо є обвинуваченим у справі про хабар 9 жовтня 2012 року в Івано-Франківську. Лист виглядав як справжній – марки, штампи, друковані літери, підпис. А от зміст його підпахував фальшивкою. Адже надто розмашисто автор листа звинувачував багатьох відомих у Франківську та Україні людей. Якщо простіше – не міг звичайний підприємець і рядовий депутат міськради, якщо він свого часу не почіпляв «жучків» усім, про кого лиш чув, зібрати стільки бруду.

«Репортер» засумнівався. Знайшли справжній підпис Колковського, порівняли – не він. Написали на сайті про те, що отримали лист, але не публікуємо, бо маємо сумніви, що він правдивий. Навіщо? Бо на шапці листа було аж п’ять адрес: ЗМІ, міліція, прокуратура. Таким чином ми повідомили про свою позицію і колег. Написали електронкою до хорватської адвокатської фірми Bandalo&LabaviĆ, чия адреса була зворотньою на конверті – щоб остаточно усе перевірити…

Крик в інтернеті стояв несамовитий. Хвалили не багато, більше звинувачували у боягузтві та говорили, що «Репортер» когось прикриває. Поки не прийшла відповідь від хорватських адвокатів – нічого вони не відправляли, Колковського не знають. Ми про це також написали на сайті. Крик в інтернеті потроху стих.

Наразі усі все розслідують. Обласна прокуратура попросила надати той лист для графологічної експертизи. Хорвати також прагнуть знайти того, хто прикрився їхнім ім’ям. І «Репортер» спробує розібратись у цій справі ґрунтовніше.

Сподіваємося, що Колковського таки привезуть в Україну і йому ніщо не завадить розповісти в суді правду. А любителям брудних технологій вкотре нагадуємо – ми не каналізація, лайно не транслюємо.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.