Політика

Запитай у влади (24.10.2013)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

За допомогою цієї рубрики читачі мають можливість оператив­но отримати відповіді на найпроб­лемніші для них запитання. Нагадуємо, телефон редакції: 50-46-60.

Пані Олександра (Івано-Франківськ):

– У мене хворіє син – від народження, бо були складнощі при пологах. Перебуває на обліку в обласному психоневрологічному диспансері на Софіївці. Нещодавно я дізналася від лікаря, що той диспансер уже комусь передають. Як це? Певно, передають для того, щоб якийсь будівельник починав там роботи – ви ж знаєте, як у нас усе це робиться. Тож куди мають подітися ті хворі, які перебувають у диспансері на обліку чи лікуються? Що саме охороняє наш департамент охорони здоров’я?

Мирон Мулик, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я ОДА:

– Відповідно до рішення обласної ради проходить реорганізація обласного клінічного психоневрологічного диспансеру шляхом приєднання до обласної психоневрологічної лікарні № 3. Тому психіатричну допомогу населенню Івано-Франківська надаватимуть в обласній психоневрологічній лікарні № 3. З 1 грудня 2013 року дільничні лікарі-психіатри з обслуговування дорослого населення проводитимуть прийом пацієнтів у міських поліклініках, з обслуговуванню дітей – у міській дитячій поліклініці.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.