Політика

Запитай у влади (10.10.2013)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

За допомогою цієї рубрики читачі мають можливість оператив­но отримати відповіді на найпроб­лемніші для них запитання. Нагадуємо, телефон редакції: 50-46-60.

Пан Ярослав, пенсіонер:

– У вашій газеті була надрукована стаття про «Укрпошту», де говорилося, що отримувати там пенсії – зручно та надійно. Гарно звучить, але у нас на Вовчинецькій, 88 є відділення зв’язку № 7.

З 1 листопада його закривають. Тоді як розуміти обіцянки «Укрпошти»?

Михайло Саковський, директор Івано-Франківської дирекції УДППЗ «Укрпошта»:

– Івано-Франківська дирекція здійснює свою фінансово-господарську діяльність за принципом самофінансування та самоокупності. Тільки за рахунок власних доходів покриває витрати та забезпечує прибуткову діяльність. На сьогодні в Івано-Франківську послуги пош­тового зв’язку населенню надають 15 міських відділень і чотири сільських, більшість з яких є нерентабельними, а тому утримувати діючу мережу стає все важче.

Ми постійно проводимо пошуки зменшення витрат на утримання відділень, зокрема, за орендну плату приміщень. Саме тому прийнято рішення закрити стабільно нерентабельне відділення поштового зв’язку № 7 на Вовчинецькій, 88.

Натомість, закриття цього відділення не вплине на якість надання послуг. Обслуговування споживачів буде розподілене між діючими поштовими відділеннями – №№ 2, 6, 9. Листоноші, які працювали у відділенні № 7, залишаються у діючих ВПЗ та обслуговуватимуть мешканців цього мікрорайону. Всі послуги як надавались, так і надалі надаватимуться у повному обсязі – і у відділеннях, і на дому, що особливо потрібно людям похилого віку.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.