Люди

Гурт «КораЛЛі»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цього разу «Репортер» відзначає не одну людину, а ціле Рок-ВарятЕ «КораЛЛі». За те, що ці хлопці, крім музики, досі не втомилися очищати наші Карпати від сміття.

Минулої суботи вони вкотре організували екотолоку – чистили полонину під горою Хом’як. Окрім самих «КораЛЛів», сміття збирали учасники спортивно-туристичного клубу «Яремче» та еко-гуртка Ворохти, учні української гімназії №?1 і ще купа народу, небайдужого до чистоти Карпат.

«Ця акція вийшла позачерговою, – каже Віля Чупак, учасник гурту. – Ми своїми діями, врешті, якось достукалися до відповідних управлінь ОДА й державної екологічної інспекції. Цього разу вони допомогли з транспортом та вивезенням сміття. А наша справа була – вийти та позбирати. Але одного прибирання замало. Ми й дітям у школах розповідаємо про це, людей інформуємо. Головне – щоб у нас змінилася екологічна культура».

Учасники толоки на плечах знесли з полонини 25 мішків сміття. Працівники Карпатського національного парку взяли на себе зобов’язання доправити його на найближчий полігон.

До речі, це не перша подібна акція гурту, й вони обіцяють, що далеко не остання. Звісно, допоки одні будуть смітити, іншим завжди вистачить роботи.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.