Соціум

Школярам – розклад уроків від енергетиків

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З початком нового навчального року до шкіл області вирушили енергетики-волонтери – експерти з дитячої електробезпеки. ПАТ «Прикарпаттяобленерго» розпочало реалізацію програми корпоративного волонтерства «Наш суперагент». Близько сотні працівників компанії не лише проводять спеціальні заняття для дітей молодшого шкільного віку, а й приходять з подарунками – презентують школярам друкований «Розклад уроків».

Кольоровий плакат вкотре нагадує дітям основні вимоги електробезпеки. Тут не лише зрозумілі для дітей малюнки та застережні знаки, а й коротко та влучно викладені правила поведінки поблизу електрообладнання та при користуванні електроприладами у побуті. Практичне використання плакату для запису розкладу уроків гарантує те, що правила не залишаться поза увагою учнів, і застереження суперагента Вольтика, добре відомого дітям героя, будуть виконуватись.

«Ми створили такі умови, щоб кожен охочий із наших працівників зміг спробувати себе в організації просвітніх заходів для дітей, – розповідає куратор проекту Ольга Тишко. – Вже у вересні наші волонтери, пройшовши спеціальне навчання, провели більше ста занять у школах області. Загадки, вікторини, пошукові завдання, інтерактивні ігри та інші цікаві форми роботи допомагають донести до наших найменших споживачів основні правила електробезпеки. Сподіваємося на успіх цієї програми, оскільки бажання волонтерів працювати з дітьми є справді щирим».

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відкрите до співпраці з навчальними закладами області. Запросити енергетиків для проведення уроків з електробезпеки та отримання тематичних плакатів «Розклад уроків» можна за телефоном (0342) 59-42-64.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.