Політика

Запитай у влади (20.10.2011)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Іван, підприємець:— Хто є замовником та архітектором того страшного нового торгового центру, що будується навпроти лазні на Низовій, біля Художнього музею?Василь Волосюк, начальник відділу генерального плану архітектурно-планувального бюро міськвиконкому:— Замовником виступив кооператив квітникарів «Первоцвіт». Шість років тому, коли все це розпочалося, йшлося про так зване влаштування квіткового ринку з нежитловими приміщеннями. Проектант — приватне підприємство «А+Б».Від редакції. На жаль, Василь Волосюк не зміг назвати ім’я архітектора. який власне проектував цей будинок. Утім, з інших джерел «Репортер» дізнався про те, що автор проекту — Володимир Гайдар, новий головний архітектор міста.Володимир Гайдар, головний архітектор Івано-Франківська:— Щодо місця розташування, то як архітектор я виконував замовлення згідно з тим рішенням, яке прийняла відповідальна за цей об’єкт комісія. Щодо зовнішнього вигляду будівлі, то попередньо погоджувалися дещо інші варіанти, проте останній — саме такий. Оскільки я співавтор цього об’єкту, мабуть, мені не варто давати йому оцінку. А загалом вважаю, що це не погана спроба сучасного архітектур­ного вирішення торгового центру.

Пані Катерина, пенсіонерка:
— Мені 94 роки, живу сама. На чукалівському цвинтарі похований мій чоловік і заброньовано місце для мені та нашого сина. Минулого тижня з загорожі вкрали залізні трубки. Чому керівництво цвинтаря за цим не дивиться?

Степан Савчук, директор КП «Спецкомбінат»:
— На цвинтарі є цілодобова охорона. Як це сталося, не знаємо, жодних скарг з цього приводу ми не отримували. Але в таких випадках ми викликаємо міліцію, складаємо акт, і якщо визначаємо викрадення, то повертаємо втрачене за рахунок місцевого бюджету. Стосовно цієї ситуації, то з’ясуємо всі обставини та допоможемо цій жіночці. А надалі люди нехай залишають повідомлення зі своєю скаргою у «Спецкомбінаті», що по вулиці Мазепи, 162а — ми виїдемо на місце та відшкодуємо втрачене.

Пан Василь, пенсіонер:
— Мешкаю на вулиці Молодіжній, 52. У нашому дворі щоденно бігає по 15-20 собак. Вночі — то взагалі щось страшне: гавкіт і скавуління по чотири години. Звертався у жек та міськвиконком неодноразово, але наразі — марно. Порадьте, як цьому зарадити.

Богдан Тимочко, директор КП «Полігон ТПВ»:
— Нехай мешканці того двору звертаються до нас із заявою. Виїдемо на місце та будемо вирішувати, що робити з тими собаками.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.