Люди

Марта Квочак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цього разу – дванадцятирічна талановита дівчинка із Тисмениці. Марта Квочак займається вокалом менше двох років. Утім, минулого року вона увійшла до півфіналу Всеукраїнського дитячого пісенного конкурсу «Євробачення». А цьогоріч потрапила у фінал.

Нагадаємо, що у травні в Івано-Франківську відбувся західноукраїнський відбір дитячого «Євробачення». І до півфіналу, крім Марти Квочак, увійшли Діана Сапа та Віка Петрова. Всі дівчата – вихованки вокальної студії Ірини Батюк.

Невдовзі у числі 15 українських фіналісток Марта поїде змагатися до Києва. Там, 22 червня, на Першому національному каналі, вона, як і фіналістки з інших регіонів, виступить у прямому ефірі. Відповідно кожна з українських областей зможе проголосувати за свого виконавця.

«Євробачення – це насамперед конкурс пісні, хоча члени журі звертали увагу не лише на вокальні здібності виконавців, а й на подачу номера, артистизм, – говорить Ірина Батюк. – Пісня, яку виконує Марта, запальна, драйвова, і що найважливіше – відповідає формату конкурсу. Крім того, Марта дуже яскрава, талановита. Вважаю, що в неї є всі шанси пройти далі».

Сама Марта про свій попередній виступ каже, що хвилювалася, але її дуже підтримала публіка. Також допомогла їй «Пісня щастя», яку вона співала, бо це пісня – про рідну країну.

Що ж, запрошуємо всіх підтримати юний талант і надсилати смс-повідомлення на підтримку юної тисменичанки. Прикарпатські музиканти кажуть, що дівчинка має достатньо шансів, аби гідно представити Івано-Франківщину не тільки на всеукраїнському, але й на міжнародному рівні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.