Політика

Усі до парламенту?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Може ви не чули, але на Прикарпатті активно обговорюють те, що народний депутат, колишній рухівець Роман Ткач нарешті визначився з партією. І вступив до «Фронту змін». Що вплинуло на його рішення, нині казати складно, бо ще півроку тому говорили про його бажання очолити обласну «Сильну Україну». Правда, зараз бачимо, що рейтинг «Сильної України» стрімко падає, а «Фронт», принаймні, тримається.

Кажуть, Ткач не просто так собі вступив до «фрон­товиків». Мовляв, планує спершу очолити партію в області, а потім йти від неї у Верховну Раду. Що з цього приводу думає нинішній голова обласної організації «Фронту змін» Володимир Шкварилюк, наразі невідомо.

Також подейкують, що активізував свою роботу екс-губернатор Микола Палійчук. Прес-службу наймає, людей набирає, своїм іміджем цікавиться. Ніби теж планує йти до Верховної Ради.

Кажуть, почала активно працювати «Українська студентська спілка» (УСС, хоча до Січових Стрільців не має жодного стосунку). Правда, що суттєвого вона зробила за останні кілька років і наскільки активізувалася, невідомо. Але говорять, що саме її взяв під опіку Микола Палійчук. Якщо так, то, можливо, дійсно скоро побачимо від них якусь роботу. Крім того, що УСС збирається в офісі «Спільної праці», яку очолює Палійчук, говорять, що там збирається ще й новостворена організація «Український вектор». Їй начебто теж допомагає колишній голова ОДА. Хоча, хтозна.

Хтось зна.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.