Без категорії

Запитай у влади (16.04.2009)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Інна Сергіївна, домогосподарка:— Чи приберуть переповнені сміт­ники на міському кладовищі Чукалівка до свят?Василь Паращій, заступник директора спецкомбінату комунально-побутового обслуговування Івано-Франківського УГКЖ:— Обов’язково. Ми прибрали сміття перед Шутковою неділею. Втім, розумієте, приходять люди, пораються кожен біля своєї частини. Тому і сміття так швидко назбиралось. Але, запевняю, сміття до свят приберуть.

Марія Ярославівна, пенсіонер:

— Я проживаю по вулиці Степана Бандери, 69. На сміттєвому майданчику, де ми викидаємо непотріб, вщент поламані залізні контейнери, адже туди скидають сміття не лише жителі нашої вулиці, а й мешканці вулиці Київської. Я зверталась до жеку, який нас обслуговує, та до перевізників, які вивозять сміття, зі запитанням: хто ж має ремонтувати ці контейнери або замінити їх.

Жек каже, що перевізник, а перевізники, у свою чергу, стверджують, що цим має займатись жек. Де шукати крайніх та хто, все ж таки, має за це відповідати?

Віктор Симко, начальник ЖЕО №?4:

— Ми не закупляємо та не встанов­люємо контейнери. Цим питанням займається безпосередньо АТП 0928. Це в їхній компетенції. Люди їм платять гроші, і саме вони мають забезпечувати їх контейнерами.

Богдан Тимочко, голова правління ВАТ АТП 0928:

— Ми займаємось вивозом сміття у цьому районі, але контейнери знаходяться на балансі жека, це їхні контейнери. На сьогоднішній день ані в жеку, ані в нас не закладено коштів на контейнери. Все, що зараз є, купувалось за рахунок міського бюджету.

У цьому році закладено 600 тисяч гривень на їхню закупівлю. Але як буде виконуватись і чи буде щось купуватись, цього сказати вам не можу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.