Світ Спорт

Сьогодні у Франківську «Тепловик» прийматиме «Балкани». Як готувалися команди – дізнавався «Репортер»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 3 вересня, в рамках 7 туру чемпіонату України серед команд другої ліги, на МЦС «Рух», івано-франківський МФК « Тепловик» прийматиме ФК «Балкани» з Одещини. Початок матчу о 17-00.

Для франківців це буде вже другий домашній матч в поточному чемпіонаті, який вони проведуть перед  власним вболівальником.  Наразі,  після  5  зіграних матчів  муніципальна команда посідає 13 місце в турнірній таблиці. В активі команди Володимира Ковалюка – 1 перемога, 2 нічиї та 2 поразки.  Їхній сьогоднішній  суперник посідає 5 місце, маючи в активі 3 перемоги, 1 нічию та дві поразки. Дві поразки одесити зазнали від двох лідерів  другої ліги «Руху» та «Інгульця-2», у виїзних матчах.

Напередодні матчу «Репортер» поцікавився, як  команди готуються до сьогоднішнього двобою на МЦС «РУХ».

За інформацією МЦС «РУХ», із четверга триває продаж квитків на звітний матч. На кінець вчорашнього дня, через касу стадіону  було продано більше 700 квитків, без врахування абонементів на домашні матчі команди в 2016р.  Для зручності вболівальників, керівництво спортивної арени прийняло рішення, відкрити ще дві додаткові каси для вболівальників, які почнуть працювати в день матчу. Вони знаходяться поряд із діючими касами та повинні зменшити черги, як це мало місце під час першого домашнього матчу  муніципальної команди.

ФК «Балкани» прибули до Івано-Франківська потягом. Команда оселилась в готелі «Надія» та в другій половині дня провела тренування на смарагдовому полі МЦС «РУХ».

DSC05293

«Завжди приємно повертатися в ті місця, із якими тебе пов΄язують приємні спогади, – каже  Андрій Пархоменко, головний тренер «Балкани».  – Це є безумовним позитивом для нашого футболу, що Івано-Франківськ знову представлений футбольною командою серед кращих команд нашої держави. Івано-Франківськ завжди славився добротними командами та футболістами, а грати будь-яким командам тут завжди було  нелегко. Якщо не помиляюсь, в останнє я тут був із командою ФК «Одеса»  та  здобута  нами нічия (2:2)  була для нас,  як перемога. Щодо суперника  можу сказати,  володіючи зібраною нами  інформацією, що це не погана команда, в ній зібрані досвідченні гравці, із досвідом виступів у професіональних командах та амбітна молодь. Як завершиться матч, прогнозувати не хочу, але однозначно матч вийде цікавий для вболівальника. Перемогти в цьому матчі  може будь-яка команда».

Івано-Франківці теж провели останнє тренування на МЦС «РУХ» перед сьогоднішнім матчем.

DSC05295

«Ми  маємо певний борг перед нашим вболівальником, після першого домашнього матчу, – каже головний тренер господарів поля Володимир Ковалюк. – На жаль, в дебютному матчі в Івано-Франківську  всі очікували позитивного результату, але команда зазнала поразки. Це – футбол. Спробуємо все зробити щоб  реабілітуватись перед власним вболівальником та порадувати його не тільки позитивним результатом, але й добротним футболом. Щодо суперника можу сказати, що це одна із найсильніших команд в другій лізі, в її складі  як перспективна молодь, так і досвідчені футболістів, що протягом двох років підряд були найсильнішими серед аматорів України. Не дивлячись на це, наша команда буде грати лише на перемогу, яку  так із нетерпінням чекає Івано-Франківськ».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.