Спорт Фото

«Прикарпатське Різдво» визначило команди, які поборються у фіналі (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок,  10 січня, у другий день проведення VI традиційного футбольного турніру «Прикарпатське Різдво», визначились  всі команди, що змагатимуться за головні призи.

В найстаршій віковій групі, серед команд 2004 р.н., перемогу здобули: ФК «Львів» І, ДЮФК «Ніка-05»І, ДЮФК»Юніор» І та СДЮСШОР «Прикарпаття». Саме ці команди склали півфінальні пари, за результатами яких визначились фіналісти турніру.

Так, ДЮФК «Ніка-05»І з мінімальним рахунком -1:0 переграли ФК «Львів» І, а вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» І були  сильнішими у матчі із земляками із ДЮФК «Юніор» І -2:0. Отож, у фіналі, що відбудеться завтра, 11 січня,  о 12:30 в манежі коледжу фізичного виховання зустрінуться дві івано-франківську команди СДЮСШОР «Прикарпаття» і ( тренер А. Редушко) та ДЮФК «Нка-05» І ( тренер Б. Шпитрка). В матчі за третє місце, що розпочнеться о 12-00, команда ДЮФК «Юніор» І ( тренер О. Вікарюк)  зіграє  з  однолітками із ФК «Львів» І.

Серед команд  2005 р.н. у фіналі зіграють також дві івано-франківські команди: НФК «Ураган» та ДЮФК «Ніка-05» І. ( початок матчу о 11-30), а в матчі за третє місце змагатимуться  ДЮФК «Юніор» І та калуський «Ігровик» ( початок матчу о 11-00).

У фіналі вікової категорії 2006р.н. зустрінуться чернівецька «Буковина» та ФК «Львів» ( початок о 10-30). Команди АФ «Скала» Моршин та ДЮФК «Юніор» І сперечатимуться за 3 місце в наймолодшій віковій категорії, що представлена на поточному турнірі.

Всі фінальні матчі та матчі за 3-те місце відбудуться в манежі коледжу фізичного виховання.

По завершенню фінальних матчів відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів   VI  традиційного футбольного  турніру «Прикарпатське Різдво» – 2017р.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.