Спорт Фото

На Франківщині діти змагались за Кубок Яни Клочкової

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Буковелі вже вчетверте пройшов Всеукраїнський дитячий турнір з гірськолижного спорту за «Кубок Яни Клочкової». Учасниками змагань стали понад два десятки дітлахів. Наймолодшій не виповнилося і трьох років.

DSC_5758-001

На схилі все як у дорослих. Спочатку малюків проінструктовували одні з найкращих працівників лижної школи, а вже потім дітлахи вийшли на старт. У дисципліні слалом-гігант визначили найшвидших та наймайстерніших.

DSC_5616-001

Головний приз турніру – кубок олімпійської чемпіонки з плавання Яни Клочкової – заслужено дістався наймолодшій учасниці — Вікторії. Дівчині лише 2 рочки 9 місяців, а батьки розповідають, що донечка не знімає лижі навіть вдома.

DSC_5705-001

“Лижі – це щастя для дітей і радість для дорослих, адже це не лише весело, це ще й корисно для розвитку та здоров’я! Важливо привчати дітей до спорту змалечку,  в такому віці дуже легко вчитись”, — каже олімпійська чемпіонка Яна Клочкова.

DSC_5671-001

До речі, син Клочкової також брав участь в турнірі. Минулого року хлопцеві підкорилась третя сходинка п’єдесталу, цьогоріч він другий, а вже наступного року обіцяє вибороти першість.

DSC_5895-001

Турнір відбувся у чотирьох вікових категоріях. Всі учасники змагань отримали дипломи, а батьки пообіцяли і наступного року разом із дітьми позмагатись за нагороди.

 DSC_5890-001

DSC_5924-001

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.