Спорт Фото

Франківський «Тепловик-Прикарпаття» розпочав підготовку до нового сезону й хоче старої-нової назви (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 20 червня, вперше після відпустки команда «Тепловик-Прикарпаття» провела тренування. Воно відбувалося в рамках підготовки до нового футбольного сезону, який стартує вже у липні.

Тренувалися хлопці на запасному полі стадіону “Рух” у Франківську.

«Після відпустки гравці та тренерський склад команди вперше зібралися в повному складі, – каже головний тренер Володимир Ковалюк. – Весь цей тиждень плануємо провести в Івано-Франківську, а вже з понеділка команда вирушає до Яремче, де буде десятиденний повноцінний збір в умовах середньогірря».

За словами тренера, під час збору заплановані два контрольно-тренувальні матчі. 29 червня у Львові, на стадіоні «Україна» франківці зіграють з молодіжним складом «Карпат». Другий матч – з тернопільською «Нивою». Дата ще уточнюється, але орієнтовно поєдинок відбудеться 3 або 4 липня в Івано-Франківську.

Також Володимир Ковалюк зазначив, що завтра у Києві відбудеться конференція ПФЛ України, яка підведе підсумки минулого сезону та визначить формат наступного, за яким команди виступатимуть у другій лізі.

«Ми всі надіємось, що завтрашня конференція затвердить стару-нову назву команди, яка репрезентує наш край у професійному футболі, – говорить Ковалюк. – Сподіваюсь, що керівництво команди підготувало всі належні документи для затвердження нової назви – «Прикарпаття».

За попередньою інформацією, чемпіонат України серед команд другої ліги має розпочатись 15 липня. Також є дані, що 9 липня розпочнеться попередній етап розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 років, в якому візьме участь й команда Івано-Франківська.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.