Спорт

Франківський “Тепловик” зіграв у нічию в Первомайську із “Суднобудівником”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю, 26 серпня, івано-франківський МФК “Тепловик” провів черговий матч у Чемпіонаті України серед команд Другої ліги. На стадіоні в Первомайську, що на Миколаївщині, франківці зіграли в результативну нічию із “Суднобудівником”– 2:2.

untitled-2

Як і в попередніх поєдинках, “тепловики” володіли ігровою ситуацією, але їх підводила реалізація гольових моментів. Перед перервою у ворота іванофранківців призначили пенальті – голкіпер “Тепловика” Остап Вульчин не зміг парирувати удар миколаївця Олександра Толгаренка.

На початку другого тайму рахунок у матчі зрівняв Ігор Худоб’як. Він замкнув передачу свого партнера з флангу, увігнавши м’яча у “дев’ятку” воріт господарів поля.

untitled

Другий м’яч іванофранківці пропустили через помилки у захисті – 1:2. За десять хвилин до завершення гри Орест Януш вправно замкнув передачу із флангу свого партнера та зрівняв рахунок у матчі – 2:2.

Головний тренер “Тепловика” Володимир Ковалюк грою своєї команди задоволений, а ось результатом – ні.

“Як і в попередніх матчах, у нас суттєво «храмає» реалізація створених моментів, – каже він. – У команди є потенціал, але потрібна кропітка та тривала праця над його реалізацією. Ми сьогодні втратили перемогу, на яку заслуговували”.

Наступний матч «Тепловик» проведе у суботу, 3 вересня, в Івано-Франківську проти команди «Балкани» з Одещини. Орієнтовний початок матчу – 17:00. Попередній продаж квитків у касах стадіону “Рух” розпочнеться у четвер, 1 вересня. Також можна придбати й абонемент, який коштує 140 гривень. Каси працюють в будні дні з 10:00 до 16:00, перерва – з 12:00 до 13:00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.