Спорт Фото

Франківський «Тепловик» повернувся із Кременчука з поразкою (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 18 вересня, у Кремнчуці, що на Полтавщині, франківський МФК «Тепловик» мінімально поступився місцевому «Кременю» – 0:1 – у матчі 10 туру чемпіонату України серед команд другої ліги. Поразка перервала триматчеву переможну ходу підопічних Володимира Ковалюка.

dsc05344
Остапу Вульчину не вдалося зберегти свої ворота «сухими» в Кремнчуці, як це він робив у двох попередніх матчах

Єдиний м΄яч у звітному матчі, який відбувався на штучному полі стадіону «Кремінь-Арена», був забитий на 24 хвилині першого тайму Козловим. В центральній частині поля проти Владислава Приймака зіграли не за правилами: гравець «Креміня» вдарив франківця у груди.

На жаль, арбітри матчу, які загалом некваліфіковано відсудили матч, цього моменту чомусь не помітили. Захисник франківців від підступного удару опинився в лежачому положенні на полі. Гравці «Тепловика» теж зупинились, оскільки Владиславу потрібна була допомога клубного лікаря. Промовчав й свисток арбітра. Цією ситуацію скористались господарі поля, які вибігли в контратаку та змогли вразити ворота Остапа Вульчина.

Поразка відкинула МФК «Тепловик» із 5 на 8 місце в турнірній таблиці, після 10 турів у другій лізі.

Наступний матч франківці проведуть на МЦС «Рух» вже у понеділок, 26 вересня, з одеською «Жемчужиною», яка міцно закріпилась на 4 місці в перегонах серед команд другої ліги. Початок матчу о 18:00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.