Спорт

Франківців кличуть на нічний забіг Night Runs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 27 серпня, о 23:59 в Івано-Франківську розпочнеться забіг “Ніч Біжить – Night Runs”. Мешканців міста запрошують долучитися до спільного бігу. Щоб долучитися до події – треба відгадати загадки, у яких приховані назви закладів, де безкоштовно роздають перепустки.

Processed with VSCO with g3 preset

“Коли ти востаннє мчав вулицями нічного міста? Мчав відчайдушно, як у дитинстві. Без думки про кілометри, про пульс. Без думки про ранок, про роботу. Лише ти і м’який асфальт. Його ти чуєш і відчуваєш щоразу відштовхуючись від землі, його музика вводить тебе у монотонний транс і ти розчиняєшся у гущині ночі”, – повідомляють організатори.

Кожна загадка – окремий заклад, в якому є перепустки.
1) Отож… Там, де Король зустрічається з Гетьманом, знайди вельмишановного Пана і попроси його віддати тобі свій портрет.
2) Там, звідки стокрилим птахом летить хвиля міста, ти знайдеш перепустку в ніч. Запитай в сторожа зліва, де твої окуляри і ти почуєш, що вночі вони не потрібні.
3) Знайдіть, де Франко щопонеділка об 11 починав свою звичну пробіжку. Запитайте, куди він побіг. Отримайте відповідь, що він побіг в ніч.
Готуйте кросівки, адже перепустка ваша.

Локацію оголосять за 4 години до старту, тож стежте за новинами за посиланням.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.