Люди

Людина тижня. Ісус Христос

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Тиждень нині не простий — Страсний. І жодні події чи персоналії, якщо подивитися прискіпливо, жодним чином не дотягують до найголовнішого, найбільшого свята християн — Воскресіння Христового.

Иисус-Христос-001

Найперше, звернемо увагу кожен на власні вчинки. Воскреснувши, Христос переміг гріх. А ми іноді навіть себе перемогти не можемо. Не хочемо подолати лінь, втрачаємо волю, пророщуємо байдужість. Христа до землі притискав хрест, а ми геть не часто озираємось, що несемо за плечима.

У Страсний тиждень бажаємо вам і нам розуміння та примирення. Ми хочемо, щоб нас слухали інші, але деколи забуваємо чути ближніх. Простимо одне одному всі образи, щоб із чистою душею могли прославляти воскреслого Спасителя.

Вітаємо вас, наші читачі, зі святом! Бажаємо, щоб Воскресіння відбулося, найперше, в середині кожного з нас. Бо приємно відчувати радість від оновлення. Пам’ятаймо про тих, хто вже до нас не прийде. Згадуймо своїх родичів, згадуймо наших борців за незалежність і помолимося за тих, хто потребує нашої молитви. І допоможемо їм, чим зможемо — словом, ділом, співчуттям.

Хай на нашому столі буде великодня паска та усе, чим щороку треба наповнювати святковий кошик. Хай буде родина великою, а сім’ї — повними. Зичимо щирого та дзвінкого дитячого сміху у ваших оселях! Божої нам ласки і наснаги до життя! Підтримуймо спільні ідеї, будуємо чесну, щасливу Україну, бо це — наша держава. У нас немає іншої і не треба.

Нехай вона воскресне разом із Христом!

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.