Спорт Статті Фото

У лігві драконів: як виглядає фан-шоп “Урагану” та що чекає всередині (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
12 червня НФК «Ураган» відкрив свій фан-шоп у центрі Івано-Франківська.

Концепцію закладу розробляли майже сім місяців, і магазин виглядає не просто крамницею для фанатів клубу, пише Репортер.

Клубна атмосфера

«У 2019 «Ураган» відсвяткував своє 17-річчя і разом з командою Brendari ми розробили новий фірмовий стиль, провели ребрендинг, і вже тоді народилась ідея відкрити фан-шоп, – розповідає віцепрезидент клубу Олександр Бубен. – Стараємось робити все для популяризації «драконів». Можу сказати, що це не просто спортивний магазин «Урагану». Він має свою концепцію, представляє собою «лігво драконів». Через пандемію ми трохи затягнули з відкриттям, але все зробили якісно. Тому нині запрошуємо фанатів клубу, всіх франківців і гостей міста відвідати фан-шоп і просто насолодитися його атмосферою».

У «лігві» все розфарбовано у червоне й чорне. На полицях багато різного екіпірування, на манекенах іменні майки з логотипом «Урагану». Грає спокійна музика, по телевізору показують цікаві моменти з різних матчів клубу.

«Не побоюся сказати, що фан-шоп «Урагану» – унікальний, як мінімум у нашому місті, – говорить виконавчий директор клубу Олег Ковальський. – Тут не лише зовнішній вигляд, це – атмосфера. Це та крапля крові, яка наповнює весь організм. Це більше ніж просто магазин, це місце, в якому можна відчути себе частинкою сім’ї клубу».

Асортимент розпочинається сувенірами й закінчується професійними речами. Діти й дорослі можуть носити ці речі заради власного задоволення, якщо вони є фанатами «Урагану», а з іншого боку – в них просто зручно тренуватися, бігати чи грати у футбол. Також фішкою магазину є те, що прямо на місці можна замовити іменну футболку з логотипом, власним номером і всіма емблемами НФК «Ураган».

«У фан-шопі все професійне, – наголошує Ковальський. – Воно не лише гарне й комфортне, а й відповідає усім вимогам професійної діяльності. Окрім одягу та екіпірування, є й фан-асортимент – ручки, чашки, шарфи, зошити. Тобто це все те, що ми використовуємо в побуті, лише з нагадуванням про улюблений клуб. Можливо на сьогодні в асортименті ми реалізували ще не всі аспекти, але будемо оновлювати його кожні три місяці. В цьому плані ми не хочемо відставати, адже «Ураган» – це частинка душі нашого чудового міста. Та й сам клуб робить усе, щоб популяризувати не тільки футбол, футзал, але й сам Івано-Франківськ на цілу Україну та за її межами».

Читайте: Захисники спортзалів стали “людьми тижня” на Прикарпатті

За словами виконавчого директора клубу, найближчим часом планують запустити і повноцінний сайт фан-шопу – з функцією замовлення та продажу. Наразі на сайті доробляють технічні деталі.

«Взагалі, від початку створення клубу ми постійно думали про матеріальну базу, якісне екіпірування, про свою фішку, концепцію, про тренування як дорослих, так і дітей, – говорить Олег Ковальський. – Усе це поступово підштовхувало нас до створення тематичного магазину «драконів». Втілити такі речі в життя відразу просто неможливо, до цього треба дійти. Я дуже щасливий, що фан-шоп, як і всі наші проєкти, врешті народився. Звісно, ми очікуємо, що він буде успішно розвиватися і допомагатиме всім – клубу, фанатам, місту, всім франківцям, які ­займаються спортом».

Сезон вносить корективи

Щодо нового ігрового сезону, то наразі гравці «Урагану» пішли у відпустку до 6 липня, а тренерський склад готується до активної роботи.

«Пандемія внесла свої корективи у завершення чемпіонату, тож перший час хлопці тренувались наодинці, онлайн, але під наглядом, – розповідає Ковальський. – Звісно, не було ігрового, тактичного чи комплексного тренування, бо це практично неможливо. Для них робилися якісь фізичні навантаження, щоб мінімально підтримувати форму. Зараз з цим уже трохи легше. Для «Урагану» дуже важливо сформувати підготовку таким чином, щоб ми навіть в нинішніх умовах отримали максимальний результат від тренувань».

Натомість, в разі можливого виїзду за кордон на одну з баз для тренувань тепер є особливості виїзду та повернення. На початку сезону всі здаватимуть тести на COVID-19.

«Та й навіть для себе ми просто зобов’язані пройти тестування, – говорить виконавчий директор клубу. – Це наша безпека. І якщо раптом щось виявиться, то доведеться знову готуватися за індивідуальною програмою. Але ми віримо, що все буде добре».

За словами Олега Ковальського, багато молодих гравців вже перебувають на стадії переходу до професійної гри, тож клуб звертатиме на це особливу увагу. Тренування будуть проводити разом з дублюючим складом «Урагану». Тренерська команда також має надії на гравців, які цьогоріч закінчили академію клубу та поповнять новий склад дублю.

Автор: Богдан Мисюк
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.