Світ Спорт

Зустріч франківського «Тепловика» з «Реал-Фармою» в Одесі закінчилася нічиєю

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Свій другий матч провели футболісти івано-франківського МФК «Тепловик» в  рамках  чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр.

123

В Одесі в 3-му  турі на стадіоні «Спартак» підопічні Володимира Ковалюка  зіграли із  «Реал-Фармою».

Початок поєдинку був  за іванофранківцями, які вже на другій хвилині відкрили рахунок у матчі. Відзначився  нападник прикарпатців – Ігор Худоб’як.  Нажаль,  до перерви іванофранківці пропустили не тільки перший м’яч у свої новітній історії, але й другий.  В одеситів, у воротах Остапа Вульчина,  відзначились Новицький та Злепко, відповідно на 29 та 41 хвилинах звітного матчу.

Не дивлячись на неймовірну спеку в  Одесі,  яка сягала понад 30 градусів за Цельсієм, іванофранкцівці, в другому таймі, не тільки володіли територіальною перевагою, але й забили м’яч.  На 10 хвилині другого тайму вони  зрівняли рахунок .  Другий м’яч у ворота одеситів забив Ігор Худоб’як, для якого це став другий дубль  у другому поспіль матчі.

В наступному маючи реальні моменти для взяття воріт, обидві команди їх не реалізували, зігравши у «бойову» нічию – 2:2.

Інші матчі принесли такі результати: «Арсенал-Київщина» – «Енергія» – 0:5; «Кристал» – «Кремінь» – 0:1 ; «Мир» – «Нікополь-НПГУ» – 0:0 ; «Нива»  В – «Суднобудівник» – 0:2 ; «Поділля» – «Металург» З – 1 :2 .  Матчі  «Рух» – «Балкани» та  «Інгулець-2» – «Ілічівець-2»  відбудуться, завтра,  в суботу.

Свій наступний матч МФК «Тепловик» проведе 14. 08. 2016, в неділю, у Новій Каховці із місцевою «Енергією».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.