Спорт

Збірна України U-19 перемогла Болгарію і кваліфікувалась на ЧС-2015

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Юнацька збірна України, обігравши збірну Болгарії (1:0) у другому матчі групової стадії ЧЄ-2014 U-19, достроково кваліфікувалася на чемпіонат світу U-20, який пройде в Новій Зеландії в 2015 році, повідомляє ФФУ.

2363d-1[1]

У вівторок, 22 липня, юнацька збірна України, складена з футболістів 1995 року народження провела свій другий матч на Євро-2014, що триває в Угорщині. У першому матчі групового раунду підопічні Олександра Петракова розійшлися миром з однолітками із Сербії.

Цього разу суперниками наших хлопців були однолітки з Болгарії, які в першому матчі поступилися команді Німеччини. Долю поєдинку вирішив єдиний м’яч, забитий наприкінці зустрічі: на 89-й хвилині Беседін заробив пенальті, проте Харатін в ворота не влучив, та на добиванні точним виявився Танковський − 1:0. Цей гол так і залишився єдиним в цьому матчі.

Україна U-19 – Болгарія U-19 – 1:0
Гол: Танковський, 89

Завдяки перемозі українці не опустяться нижче третього місця в групі, яке гарантує участь на майбутньому чемпіонаті світу. У останньому матчі групи збірна України зустрінеться з Німеччиною та спробує вийти в півфінал чемпіонату Європи, який триває нині.

Таким чином, після 2 матчів, збірні Німеччини та України мають по 4 очки, збірна Сербії – 2, а Болгарія – 0.

Наступний матч команда Петракова проведе 25 липня проти команди Німеччини.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.