Спорт Фото

Завершився турнір з баскетболу “Різдвяний Івано-Франківськ” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Франківська команда БК «Говерла-КФВ» посіла друге місце на змаганнях з баскетболу серед юнаків.

Як і минулого року за головний трофей змагались чотири команди. Зокрема, участь узяли юнацькі збірні України U-15 та U-16, а також команда «Станіславів» і господарі турніру – гравці академії БК «Говерла-КФВ», пише прес-служба Івано-Франківської міської ради.

У стартовому матчі турніру збірна України U-16 без проблем обіграла «Станіславів» з рахунком 80:64, а гравці академії БК «Говерла-КФВ» були сильнішими за 15-річних збірників – 84:64.

У матчі за 3-4 місце команда «Станіславів» обіграла Збірну України U-15 – 73:62 і здобула бронзові медалі турніру.

Під час фінального матчу, програючи в ході матчу 18 очок, франківська команда БК «Говерла-КФВ» зуміла не лише відігратись, а й вести в рахунку. Перемогла збірна України U-16.

Після завершення матчів на команди очікували подарунки та нагороди від департаменту молодіжної політики та спорту академії БК «Говерла» комісії збірних України федерації баскетболу України.

Окрім медалей та кубків, команди отримали також солодкі подарунки від організаторів. Кращі гравці турніру – в складі збірної України найкращим визнали Івана Колдомасова, а в складі команди коледжу фізичного виховання організатори відзначили Сергія Аврахова.

«Нам приємно, що вже другий рік поспіль до Івано-Франківська приїжджають національні збірні України. Це гарна традиція проведення цього турніру і ми сподіваємось, що наступного року турнір розширить свою географію, а перемога в цьогорічному кубку дасть можливість нашій збірній краще підготуватися до чемпіонату Європи», – зазначив директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.