Спорт Фото

Франківські футболісти пройшли до фіналу першості ДЮФЛ України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Завершились матчі плей-офф першості серед команд Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-15) проводила свій матч у Хмельницькому із місцевим ДЮФК «Поділля». Господарі матчу-відповіді пішли на хитрість та вирішили проводити матч на нестандартному за розмірами полі, яке колись мало штучне покриття. Подолянам такий хід допоміг перемогти підопічних Ігоря Мельничука, але не здобути загальну перемогу за сумою двох матчів плей-офф.

DSC04662

Поразка із рахунком 0 : 2 дозволила іванофранківцям здобути жадану перепустку до фіналу чотирьох кращих команд ДЮФЛ України, оскільки тиждень тому вони перемогли свого опонента із рахунком 5 : 1.

Фінал чотирьох ДЮФЛ України серед команд 2001 року народження сезону 2015/2016 років відбудеться в Одесі з 24 по 26 червня. Суперниками іванофранківців за нагороди першості ДЮФЛ України будуть харківський «Арсенал», «Шахтар» із Кривого Рогу та «Десна» із Чернігова.

Іншій команді СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-17) здобути право боротись за нагороди першості ДЮФЛ України не вдалось.

DSC04838

На жаль, і в матчі-відповіді підопічні Анатолія Редушка зазнали поразки від команди «Верес-КОЛІФКС» із Костополя. Поразка в першому матчі, з рахунком 0 : 1, зберігала для франківців непогані шанси на потрапляння до фіналу. Суперник виявився сильнішим, оскільки саме зумів забити єдиний м’яч на останніх хвилинах зустрічі та позбавити команду СДЮСШОР «Прикарпаття» зіграти у фінальному турнірі, який пройде у Сумах.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.