Спорт

Юні франківці перемогли на “Дитячому ярмарку футзалу” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вихованці Академії НФК “Ураган” 2011 р.н. повернулися з Луцька з Кубком і трьома індивідуальними нагородами, повідомляє сайт клубу.

Жодного вікенду – без нагород! Вихованці Академії НФК «Ураган» не перестають дивувати і здобувати медалі.

Минулого тижня з Городенки з трофеями повернулися підопічні Юрія Іванишина – семирічні та восьмирічні хлопчики стали тріумфаторами всеукраїнського турніру «Золота осінь».  Спортивно та з ентузіазмом провели пройдешній вікенд і дещо молодші, 6-річні  «дракони» – юні вихованці клубної Академії – взяли участь у турнірі «Дитячий ярмарок футзалу».

Загалом, традиційні змагання, які відбулися під егідою Асоціації футзалу Волині, зібрали у Луцьку близько 20 дитячих колективів з різних куточків України, а змагалися за трофеї відразу чотири вікові категорії – U-7, U-9,  U-11, U-13.

Курс до Луцька взяли й одні з наймолодших вихованців Академії – хлопчики 2011 р.н., які включилися у розіграш кубка серед однолітків з U-7.

На першому етапі турніру група «В» об’єднала ледь не половину Західної України і конкуренцію «Урагану» склали львівський «Інтер Футзал», луцький «Юніор-Мідас» та «Лідер» із Червонограда.

Варто відзначити, що груповий раунд франкці пройшли на одному диханні: перемогли «Інтер Футзал» – 4:2, обіграли «Юніор-Мідас» – 4:3, та не залишили шансу «Лідеру» – 3:1.

Півфінальний батл «Ураган» зіграв  з луцьким «Універсалом», у підсумку переконливішими були «ураганівці». Натомість, фінальний поєдинок звів «драконів» знову з «Юніором-Мідас», і рахунок на табло був красномовний – 7:1 на користь «драконів».

Окрім кубка-красеня до Івано-Франківська відправилися три (!) індивідуальні нагороди. Найкращим голкіпером був визнаний Данило Бартків, гравцем – Юрій Лаврук, бомбардиром – Захар Андрієчко.

Тренер команди Петро Липецький відзначає, що дуже задоволений успіхом своїх підопічних: «Тішить як колективний результат,  так і особисті відзнаки дітей.  Ми отримали масу задоволення від участі, від ігор, атмосфери. Відзначу рівень організації – все було на достойному рівні».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.