Спорт Фото

Ветерани футбольного “Прикарпаття” підтримали хорватів – Домагоя Віду та Огнена Вукоєвича (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Сьогодні, матчем у Чернівцях, футбольна команда ветеранів «Прикарпаття» зіграла свій перший матч в рамках чемпіонату України серед ветеранських команд віком від 45+ років. Суперником футболістів з Прикарпаття була ветеранська команда «Інтер» із Хмельницька, пише “Репортер”.

Початку матчу передувала акція, якою ветерани ФК “Прикарпаття” підтримали хорватів – Домагоя Віду та Огнена Вукоєвича.

Вже в дебюті матчу, хмельничани, першим ударом по воротам прикарпатців, відкрили рахунок у матчі. Ветерани Прикарпаття до перерви лише одного разу змогли вразити ворота свого опонента, не використавши низку реальних гольових моментів.

На початку другого тайму, хмельничани вдруге пробивши по воротам Олега Рипана за весь цей час, знову вийшли вперед. Закріпити свій успіх вони спромоглись з одинадцятиметрової позначки, повівши у матчі з перевагою у два м’ячі.

Не дивлячись на те, що у наступному перевага у грі та у гольових моментах була на боці прикарпатців, вони лише одного разу змогли вразити ворота хмельничан. При цьому, хмельничанам вдалась контратака, в якій вони вчетверте змогли вразити ворота Олега Рипана. У звітному матчі за команду ветеранів Прикарпаття забитими м’ячами відзначились Тарас Бойко та Орест Дорош.

Перемога ветеранів із Хмельницька гарантувала їм одну із двох путівок до півфінального турніру ветеранів чемпіонату України серед ветеранів віком від 45+ років, за другу путівку, завтра посперечаються ветеранські команди «Прикарпаття» та «Буковини». Для виходу у наступний етап чемпіонаті ветеранам Прикарпаття потрібно перемагати чернівчан.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.