Спорт

Верховинські лижниці представлятимуть Україну на олімпійському фестивалі в Європі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Дві прикарпатські спортсменки, уродженки Верховинського району, вирушають на Європейський олімпійський фестиваль. Про це йдеться на сайті Верховинської РДА.

d8Gaa9RMVgI

За кілька днів, 25 січня, Ліхтенштейн та австрійське місто Форарльберг прийматимуть найкращих юних атлетів континенту на XII зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі (ЄЮОФ).

Упродовж п’яти днів – 25-30 січня понад 900 спортсменів віком 14-18 років змагатимуться за нагороди престижного турніру у 8 видах спорту.

На ЄЮОФ-2015 збірну команду України представлятиме 21 спортсмен. Українці виступатимуть у 7 видах cпорту: біатлоні, гірських лижах, лижних гонках, сноубордингу, стрибках з трампліна, фігурному катанні та лижному двоборстві. Прикарпаття на цих змаганнях представлятимуть гірськолижниця Ірина Мосорук та представниця стрибків з трампліна Христина Дроняк.

Зазначимо, що Європейські юнацькі олімпійські фестивалі відбуваються раз на два роки. Це одні з найголовніших стартів для юних спортсменів континенту. Ініціював такі змагання президент Міжнародного Олімпійського комітету Жак Рогге у 1990 році.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.