Світ Спорт

У присутності майже п’яти тисяч глядачів франківський «Тепловик» переміг ФК «Балкани» – 3:1 (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 3 вересня, у матчі 7-го туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги іванофранківці на МЦС «РУХ»  здобули першу домашню перемогу.

DSC05312

Перші хвилини матчу активніше розпочали господарі поля, які переважали свого опонента на всіх ділянках поля. На 15-ій хвилині матчу кращий бомбардир «Тепловика» Ігор Худоб’як відзначився забитим м’ячем. Цей гол став 6-им для нападника франківців у цьогорічному чемпіонаті.

Після цього іванофранківці продовжили домінувати, гості вибудували свою гру на контратаках, які не призводили до взяття воріт господарів поля.

DSC05342

Наприкінці першого тайму на підступах до штрафного майданчика гості не за правилами «зупинили» Артура Комара.  Франківці заробили штрафний удар, з якого забив Володимир Боришкевич – 2:0.

На початку другого тайму, на 49 хвилині, господарі поля розіграли кутовий. Володимир Боришкевич подав на ближню стійку, де Богдану Оринчаку залишалося лише змінити траєкторію польоту м’яча, який уже втретє влетів у ворота «Балкан».

DSC05336

Малюнок гри в другому таймі не змінився: іванофранківці продовжували атакувати, їх суперник оборонявся та старався надалі грати на контратаках.

DSC05299

За 15 хвилин до завершення матчу Андрій Француз, перериваючи контратаку гостей, забив у верхній кут своїх же воріт.

DSC05298

В час, що залишився, іванофранківці довели матч до першої домашньої перемоги під численні оплески вдячних вболівальників.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.