Спорт

“Ураганівець” Сергій Якунін гратиме за казахстанський “ОзенМунайГаз”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Сергій Якунін, який попередній сезон провів в складі івано-франківського “Урагану”, вирішив податися до Казахстану. Саме в місцевій футзальній команді “ОзенМунайГаз” продовжить свою кар’єру українець. Варто відзначити, що окрім Сергія до Казахстану відправиться ще декілька гравців, які минулого року захищали кольори команд Екстра-ліги.

orig_212112

Заслужений тренер України, екс-наставник “Єнакієвця” Олег Солодовник визначився з новим місцем роботи. Один з найтитулованіших тренерів в історії українського футзалу в новому сезоні буде тренувати команду”ОзенМунайГаз” з Казахстану, пише “Спорт іф”

Крім того, ряди цього клубу поповнять екс-гравці “Єнаківця” – 30-річний Віталій Скорий і 29-річний голкіпер Олексій Сагайдаченко, а також екс-“ураганівець” – 30-річний Сергій Якунін. Очікується, що всі четверо українців прибудуть в Жанаозен, де базується казахська команда, вже найближчої середи.

Нагадаємо, що в минулому сезоні “Єнакієвець”, який тренував Солодовник і в якому виступали Скорий і Сагайдаченко, виграв регулярний чемпіонат. Однак за підсумакми плей-офф виявився лише четвертим, після чого команда розпалася. А Сергій Якунін став бронзовим призером чемпіонату України у складі івано-франківського “Урагану”, що у бронзовій серії у Черкасах двічі переміг саме донбасівців (7:1 і 3:2)

Відзначимо, що нова команда “ОзенМунайГаз”, у якій продовжать свою спортивну кар’єру українці, минулого сезону фінішувала на п’ятому місці чемпіонату Казахстану.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.