Спорт Фото

У Калуші пройшли фінальні ігри з волейболу та настільного тенісу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В ігровому й тенісному залах ФСК “Нафтохімік” пройшли фінальні змагання з волейболу та настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Калуша й Калуського району, приурочені до Дня Святого Миколая, пише sport.if.ua

big_IMG_0072

Ця своєрідна дитяча міні-спартакіада з двох видів спорту розпочалася ще 20 листопада. За підсумками попередніх змагань з волейболу до фінальної частини турніру пробилися команди СЗОШ №2, ЗОШ №4, Тужилівського НВК і Підмихайлівської ЗОШ.

big_IMG_0284

У двох перших матчах, в яких команди-переможці так званих міської та районної груп зустрічалися з колективами, що посіли в них другі місця, сільські волейболісти виявилися сильнішими від своїх суперників. Команда Тужилівського НВК перемогла команду СЗОШ №2 з рахунком 2:0, а команда Підмихайлівської ЗОШ обіграла команду ЗОШ №4 з рахунком 2:1.

big_IMG_0301

Тільки в третій партії визначився і переможець поєдинку за третє місце. Його забезпечила собі команда СЗОШ №2, яка в надзвичайно захоплюючому та напруженому протистоянні подолала команду ЗОШ №4 з рахунком 2:1.

Не менш цікавим виявився і фінальний поєдинок між сільськими волейболістами. Однак тут обійшлося без третьої партії. Команда Підмихайлівської ЗОШ виграла дві партії в команди Тужилівського НВК з однаковим рахунком 21:18 і вперше стала переможцем вже традиційного волейбольного турніру серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Калуша й Калуського району.

big_IMG_5760

В особистій першості з настільного тенісу серед учнівської молоді Калущини, яка проводилася окремо серед юнаків і дівчат, найкращих результатів у фінальних змаганнях домоглися учень ЗОШ №7 Дмитро Сидорів і студентка Калуського політехнічного коледжу Сніжана. Вони і стали переможцями турніру.

Другі й треті місця посіли відповідно тенісисти Микола Якимечко (Калуський політехнічний коледж) і Василина Кільчицька (Новицький НВК) та Олег Павлишин (ЗОШ №3) і Таміла Комунецька (СЗОШ №2). До речі, Таміла була наймолодшою учасницею особистої першості з настільного тенісу серед учнівської молоді Калущини. Цій дівчинці виповнилося тільки сім років.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.