Світ Спорт Фото

У Франківську змагаються боксери України, Німеччини та Молдови (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У понеділок, 3 жовтня, у коледжі фізичного виховання та спорту відбулася прес-конференція і зважування спортсменів міжнародної зустрічі “Україна-Німеччина”. Поєдинок відбудеться уже 5 жовтня о 18:00 у манежі коледжу.
Міжнародна зустріч відбудеться під гаслом “Спорт проти наркотиків”. Тренери кажуть, що сьогодні багато молодих людей стоїть на неправильному шляху. Організатори переконані, що спорт завжди допоможе обрати правильний життєвий шлях.
За словами Богдана Федоришина, головного тренера збірної України, до участі у змаганнях відібрали по 10 боксерів з кожної команди. Серед них битимуться і дівчата.
“Сьогодні і завтра будуть спільні тренування, ми визначимо остаточний склад боксерів, – каже Федоришин. – Сподіваємось на цікаві поєдинки, які будуть стимулом для майбутніх поколінь спортсменів”.
У боях братимуть участь спортсмени у ваговій категорії від 56 кг до 91 кг. Вік учасників 16-18 років. Президент франківської федерації боксу Андрій Савчук каже, що у Франківську раді гостям з Німеччини.
“У листопаді ми чекаємо на спортсменів з Англії. Гравців з інших країн приймаємо уже восьмий раз. На змаганнях будемо боротися за гарні результати і вболівати за наших”, – додав Савчук.
До поєдинків приєднаються гравці збірної Молдови, які теж позмагаються з нашими спортсменами.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.