Світ Спорт Фото

У Франківську зустрілись ветерани жіночого гандбольного клубу «Кристал» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 11 травня, в івано-франківському коледжі фізичного виховання відбулась зустріч ветеранів жіночого гандбольного клубу «Кристал».

гандбол 1

Команда була створена в 1979 році як профспілкова команда заводу «Позитрон», що входив на той час в систему військово-промислового комплексу СРСР. За короткий час команда пройшла шлях від учасника чемпіонату міста до призера першості Радянського Союзу серед команд першої ліги.

В сезоні 1983 року жіноча гандбольна команда «Кристал» стала срібним призером, а в 1985 році – бронзовим призером.

гандбол 2
Як і тридцять років тому, знову разом – жіноча гандбольна команда «Кристал» Івано-Франківськ

Ініціатором такої зустрічі, до речі, першої за тридцять років, виступила колишній гравець команди Марія Дацюк, яка наразі проживає у Монреалі (Канада).

У зустрічі ветеранів жіночого гандбольного клубу «Кристал» не тільки взяли участь, але й згадали приємні спогади та моменти спортивної діяльності: майстер спорту Надія Миронова, майстер спорту Тамара Семенець, Флора Волочій, Ольга Бойчук, Наталія Ланюк, Любов Старичкова, Валентина Коваленко, Людмила Глебова, Марта Самокищук, Галина Чернецька, Анна Євстігнеєва-Левицька, Ольга Новицька, директор спортивного клубу «Кристал» Іван Гергелюк.

гандбол 3
На майданчику домашньої арени ІФКФВ – з м’ячем Флора Волочій

На жаль, з різних причин, не змогли приєднатись до зустрічі головний тренер команди Василь Грабовенко та тренер Анатолій Глебов, а також колишні гравці: Тетяна Мірошник, Людмила Ізюмова, Алла Носік, Ніна Бульба, Майя Карбунар.

Не можна не зазначити, що такий захід чомусь залишився поза увагою теперішньої місцевої влади, які чи то не знали чи просто проігнорували захід. Прикро, але у зустрічі ветеранів жіночого гандбольного клубу «Кристал», які приносили спортивну славу нашому краю, взяв лише участь лише заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Назарій Павлів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.