Спорт Фото

У Франківську завершився дитячо-юнацький футбольний турнір «Прикарпатське Різдво»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В Івано-Франківську відбувся п’ятий традиційний дитячо-юнацький футбольний турнір «Прикарпатське Різдво». Він тривав 9-12 січня.

У змаганнях взялиаучасть рекордна кількість команд – 56. Вони репрезентували 10 областей України та місто Київ. Всього на майданчиках зіграли понад 850 юних футболістів, які змагались у чотирьох вікових групах – 2004, 2005, 2006 та 2007 роки народження.

На турнірі відбулися понад 150 матчів, що також є  новим рекордом наймасовішого зимового турніру на Прикарпатті серед дитячо-юнацьких футбольних клубів та шкіл України.

У віковій групі 2007 року народження у фіналі, «господарі» турніру ДЮФК «Юніор» перемогли ДЮСШ із Тернополя лише в серій післяматчевих пенальті з рахунком 2:1 (основний час 1:1). В матчі за третє місце юні футболісти Моршина були сильніші за однолітків із СДЮСШОР «Прикарпаття» – 1:0.

1

Серед команд 2006 року народження перемогу святкували вихованці ДЮСШ із Городенки, яким посміхнулась вдача у серії післяматчевих пенальті із однолітками із ДЮФК «Юніора» – 3:2 (основний час -0:0).  Третє місце вибороли майбутні футболісти із Сміли, що на Черкащині, які перемогли «Скалу» із Моршина – 3:1.

Вихованці НФК «Ураган» 2005 р.н.  тріумфували в турнірі серед команд свого віку. Юні «ураганівці» перемогли однолітків із ДЮСШ Красні Окна, що на Одещині, з рахунком – 4:2, хоча поступалися по ходу матчу з рахунком 0:2.  Третє місце у цій віковій категорії  завоювали житомиряни із «Поділля», які здолали юних  футболістів із Бучача – 3:2.

2

У найстаршій віковій категорії, що змагались в турнірі, «вікторія» посміхнулась представнику Львівщини – «Стандарту» із Ременева, що в серії післяматчевих пенальті здолали однолітків із ФК « Мукачево» – 3:2 ( основний час – 2:2). Третє місце у житомирян, які в серії післяматчевих пенальті переграли СДЮСШОР «Прикарпаття» – 2:0 ( основний час 1:1).

3

Також у кожній віковій категорії організаторами турніру – управлінням сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, комітетом фізкультури та спорту Івано-Франківського виконавчого комітету та ДЮФК «Юніор» було визначено кращих гравців турніру по амплуа, в кожній віковій категорії.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.