Спорт

У Франківську юні футболісти змагатимуться на турнірі «Прикарпатське Різдво»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У середу, 9 січня,  в Івано-Франківську стартує восьмий дитячий футбольний турнір «Прикарпатське Різдво».

До Франківська приїдуть команди юних футболістів із різних куточків України, пише Репортер.

У восьмому турнірі зголосилися взяти участь 59 команд з Івано-Франківська, Львова, Києва, Вінниці та інших міст України.

Турнір триватиме три дні – з 9 до 11 січня, Змагання будуть проходити у Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі та університетських спорткомплексах ІФНТУНГ та ІФНМУ.

Також вперше організатори планують провести матчі на відкритому повітрі, а саме на полі із штучним покриттям, яке розташоване позаду стадіону «Рух».

Тут планують провести змагання за головний трофей турніру серед футболістів 2006 року народження, яким цього року дебютувати у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

За восьмирічну історію турніру його переможцями ставали 23 команди. Найчастіше перемагали юні футболісти львівських «Карпат» та ДЮФК «Ніка-05» – чотири рази. Три рази – ДЮФК «Юніор», двічі – НФК «Ураган», ФК «Львів», а також «Волинь» Луцьк,  «Іллічівець» Маріуполь, «Фенікс» Житомир, «Фортеця» Кам’янець-Подільський, «Стандарт» Ременів, ДЮСШ Городенка, СДЮСШОР «Прикарпаття», «Буковина» Чернівці.

ДЮФК «Юніор» (Івано-Франківськ) є найтитулованішою командою турніру – 10 здобутих призів (три за перше  місце, чотири за друге та три за третє).

Слід відзначити, що  за весь час проведення дитячого турніру його переможцями та призерами ставали 40 команд юних футболістів – не тільки з України, але й із Польщі.

Урочисте відкриття турніру відбудеться у середу, 9 січня, в Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі (Симоненка, 13) о 12.00.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.