Світ Спорт

У Франківську юні футболісти боролися за першість на турнірі пам’яті Петра Савчука (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 5 травня, завершився 5 традиційний міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука, який тривав в Івано-Франківську три дні.

турнір 1

В наймасовішому на Прикарпатті турнірі брали участь 43 дитячі команди юних футболістів із Києва, Івано-Франкіщини, Львівщини, Буковини, Тернопільщини, Закарпаття та сусідньої Молдови.

світлина а

Серед наймолодших учасників турніру, юних футболістів 2007 року переможцем стала команда Івано-Франкіська – ДЮФК «Юніор», друге місце у калушан із ДЮФК «Ігровик», а у вихованців колишнього гравця івано-франківського «Спартака» Ярослава Кікотя – львівських «Карпат». – третє місце.

турнір  2

У віковій категорії команд учасників турніру 2005 року перемогу святкували вихованці моршинської «Скали», які у фіналі переграли команду ДЮФК «Ніка-05» – 6:1. В матчі за третє місце, юні футболісти школи імені Мирона Маркевича із Винників, в серії післяматчевих штрафних ударів здолали однолітків із ДЮФК «Юніор» – 2:1 (основний час 0:0).

турнір 3

Серед одинадцятирічних учасників турніру, дитячих команд 2005 року народження, переможцями стали івано-франківці – ДЮФК «Ніка-05», друге місце у школи імені Мирона Маркевича із Винників, третє у ДЮФК «Юніор».

турнір 4

Переможцем у віковій групі 2004 р.н. стала команда «Буковина» із Чернівців, яка у фіналі перемогла ФК «Мукачево» – 3:1. В матчі за третє місце зустрілись івано-франківці – ДЮФК «Ніка-05» та «ДЮФК «Юніор», яким для виявлення бронзового призера прийшлось пробивати серію післяматчевих штрафних ударів, в якій влучнішими та вправнішими виявились юні футболісти ДЮФК «НІКА-05» – 4:3 (основний час 0:0).

світлина 5

Після завершення усіх матчів, на переможців та призерів турніри чекали нагороди – кубки та медалі. Також організатори турніру відзначили кращих гравців змагань серед воротарів, захисників, бомбардирів та кращих гравців у всіх вікових категоріях.

світлина 7 світлина 8

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.