Спорт Фото

У Франківську відбувся футбольний ветеранський турнір пам’яті Віктора Клим’юка (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 18 березня, в Івано-Франківську пройшов  ветеранський турнір, присвячений  пам’яті футболіста та тренера Віктора Клим’юка. В турнірі взяли участь шість команд: «Прикарпаття», «Бескид» Надвірна,  «Покуття» Коломия, «Карпати»  Яремче та дві команди «Друзі Віктора Клим’юка» з Івано-Франківська та Києва.

Турнір розпочався із матчів у груповому турнірі у двох групах.   Переможцями груп стали команди «Друзі Віктора Клим’юка» з Києва та «Покуття», які отримали по дві перемоги над суперниками.

В матчі за 5 місце команда яремчанських «Карпат», до складу якої увійшли футболісти, які  свого часу під орудою Віктора Клим’юка здобули кубок України серед аматорських команд, впевнено здолала надвірняньский «Бескид».

В матчі за третє місце ветерани ФК «Прикарпаття» впевнено перемогли команду «Друзі Віктора Клим’юка» із Івано-Франківська, з рахунком 4:0.

У фіналі зійшлися переможці групового етапу команди «Друзі Віктора Клим’юка» з Києва та  коломийське «Покуття». Жодна з команд, не використала свої моменти в першій половині зустрічі. В середині другої кияни двічі вразили ворота опонента, що дозволило їм впевнено довести гру до перемоги та стати першим переможцем  турніру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.