Спорт

У Франківську проведуть чемпіонат з міні-футболу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 9 листопада, 11-й чемпіонат відкриє матч між “Ельдорадо-Галицький Двір” та МФК “Ревера” (початок – о 16:00), повідомляє sport.if.ua

Наступна пара у першому турі – “Віза Вторма” – “Ураган-4”. Центральним матчем стане поєдинок між “Епіцентром К” та МФК “Городенка”, а закриє перший тур матч між “Ураганом-2 КФВ” та “Д П С”.

Якщо на старт не вийде МФК “Галич”, то “Курінь Пас” цей ігровий день пропускатиме. Таким чином, за нагороди у новому сезоні змагатимуться дев’ять учасників.

До минулорічних команд-учасниць долучилися першолігові “Д П С” та “Курінь Пас”. Після кількарічної перерви повертається до змагань “Ураган-4”, який представлятиме енергетиків області. Новинкою нового сезону у Вищій лізі стало рішення учасників наради про те, що МФК “Городенка” домашні матчі проводитиме на своєму домашньому майданчику, де створені хороші умови. На такий крок пішли заради популяризації футзалу в області та зважаючи на хороші традиції футзальної Городенківщини.

Дещо складніша ситуація серед учасників Першої ліги. Лише шість команд наразі зголосилося позмагатися за нагороди першості. Правда, ще чотири команди взяли час на роздуми та узгоджують із спонсорами всі питання щодо участі у змаганнях.

Організатори сподіваються, що у суботу, 8 листопада, після чергового календарного матчу НФК “Ураган” – “Приват” учасники Першої ліги у повному складі зіграють матчі стартового туру в новому сезоні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.