Світ Спорт Фото

У Франківську пройде міжнародний футбольний турнір пам’яті Савчука

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

З 3 по 5 червня в Івано-Франківську пройде 5-ий міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір пам’яті Заслуженого тренера УРСР – Петра Савчука.

DSC03075

Протягом трьох днів, на трьох стадіонах обласного центру: МЦС «Рух», «Наука» та «Юність» будуть вирувати пристрасті 5 міжнародного дитячо-юнацького футбольного турніру пам’яті Заслуженого тренера УРСР – Петра  Савчука

Петро Савчук – перший, хто отримав звання  «Заслужений тренер УРСР» на Франківщині
Петро Савчук – перший, хто отримав звання  «Заслужений тренер УРСР» на Франківщині

Цьогоріч,  в турнірі  зголосились взяти  участь 43 футбольні команди 2004 – 2007 років народження із Івано-Франківська та області, Львова, Києва, Чернівців, Одещини, Тернопільщини, Закарпаття. Вперше, на Прикарпаття, завітає  представник Молдови – команда юних футболістів із Бричан.

DSC03094

Урочисте відкриття турніру, в п’ятницю,  о 12-00, на стадіоні «Наука».  Організатори турніру підготували юним футболістам сюрприз, про який вони дізнаються саме на відкритті турніру.

DSC03168

Приємно відзначити, що вперше турнір провеkb в 2012 році. Переможцями у віковій групі 2002 року народження  стала команда із Брошнева-Осади, яка у фіналі перемогла івано-франківський «Юніор» – 3 : 1. Третє місце вибороли юні футболісти «Прикарпаття», які перемогли житомирський ДЮСШ – 1 : 0. Серед команд вікової категорії 2000 р.н. переможцем став «Юніор», другими фінішувала «Ніка-05», третім – «Прикарпаття».

DSC03131

За час проведення турнір, він став не тільки традиційним, але й наймасовішим на теренах Прикарпаття. Якщо в першому турнірі взяло участь 24 команди, то в другому – 48, в третьому – 36, а  в четвертому – рекордна кількість команд учасників – 58.

За чотирічну історію його проведення переможцями турніру ставали: «Карпати» Львів – 5 звитяг, ДЮФК «Ніка-05» Івано-Франківськ – 3, ДЮФК «Юніор» Івано-Франківськ  та школа ім Маркевича Винники – 2, по 1  у СДЮСШОР «Прикарпаття» Івано-Франківськ, «Буковина»  Чернівці, «Карпати» Брошнів-Осада, ДЮСШ Городенка, «Скала» Стрий та «Тересва» із Закарпаття.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.