Соціум Спорт

У Франківську на вихідні планують перекрити центр для чемпіонату зі спортивної ходьби. Схема

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
14 березня в Івано-Франківську відбудеться чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій зі спортивної ходьби.
У зв’язку з цим, в суботу, 14 березня з 00.00 буде частково перекритий рух на вул. Незалежності біля готелю “Надія”.  А з 05.00 до 19.00 буде обмежений рух транспорту на вулицях Незалежності, Лепкого, Франка, Мельника, Бандери, Підгірянки, пише Репортер.
Нагадаємо, змагання відбудуться за участю більше 200 спортсменів із 12 країн. Масштабне свято спорту проходитиме в центральній частині міста, а тренуватися атлети будуть в районі міського озера.
“Просимо мешканців та гостей міста з повагою та розумінням віднестись до учасників та організаторів змагань!”, – звертаються організатори.
Як повідомляють у федерації легкої атлетики України, міжнародні легкоатлетичні змагання в Івано-Франківську не думають скасовувати через коронавірус. 5 березня відбулося засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської, на якому розглядалося питання доцільності проведення змагань у зазначені дати. На засіданні було ухвалене рішення про те, що організатори продовжують підготовку до змагань.
«Місцевий організаційний комітет, відповідні департаменти Івано-Франківської міської ради, Легка атлетика України і Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області регулярно відслідковують інформацію, пов’язану з поширенням COVID-19 та епідеміологічною ситуацією в Україні, Європі і, зокрема у країнах-учасницях чемпіонату і за необхідності будуть коригувати свою позицію, – йдеться в офіційний заяві за підписом голови виконавчої дирекції місцевого організаційного комітету чемпіонату АБАФ Віталія Матешка.
У період підготовки до чемпіонату АБАФ зі спортивної ходьби та під час його проведення обіцяють застосовувати усі необхідні заходи задля зменшення ризику розповсюдження захворювання на COVID-19. Зокрема в місцях найбільшого скупчення людей будуть застосовані особливі заходи гігієни. На змаганнях працюватиме медична бригада, яка за необхідності зможе надати відповідну допомогу.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.