Спорт Фото

Студентська футбольна команда з Франківська завершила виступ в чемпіонаті України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Команда «ПНУ–Ураган» мінімально поступилась переможцю групи «Захід» – чернівецькому «Університету», з рахунком – 0:1.

Матчем із командою «Університет» із Чернівців, студентська команда «ПНУ-Ураган» завершила свій виступ в чемпіонаті України з футболу серед студентських команд.

Єдиний м’яч був забитий в середині другого тайму, який дозволив гостям святкувати не тільки перемогу в Івано-Франківську, але стати переможцем групи, за підсумками першого етапу.

«В цій грі, на жаль, від нас в деякій мірі відвернувся успіх, – каже головний тренер команди «ПНУ-Університет» Володимир Салій. – Маючи декілька голових моментів в цьому матчі, ми не змогли реалізувати хоча б один. Мотивація у суперників в цьому матчі була більша, оскільки їх влаштовувала лише перемога. Загалом грою своїх підопічних задоволений, за що їм всім після матчу подякував. Для команди «ПНУ -Ураган» це був дебютний чемпіонат серед студентських команд України».

В XVI чемпіонаті України серед студентських команд взяло участь 9 команд, які змагались у двох групах. Команда «ПНУ-Ураган» посіла в своїй групі четверте місце, маючи в активі одну перемогу та сім поразок. Єдина перемога була над командою «Фортеця-К-ПНУ», з рахунком -3:0.

Слід відзначити, що в попередні роки, студентська команда «Факел», яка презентувала Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу, успішно виступала у всеукраїнських змаганнях, неодноразово виборюючи звання чемпіона України (2007 та 2009 рр.) та успішно представляла нашу країну на чемпіонатах Європи серед університетів.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.