Спорт

“Шахтар” і “Динамо” розіграють в Одесі Суперкубок України – букмекери ставлять на шахтарів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У суботу, 21 липня,  відбудеться матч за Суперкубок України, за який поборються донецький «Шахтар» та київське «Динамо».

П’ятнадцятий за ліком розіграш суперкубку відбудеться на стадіоні  «Чорноморець»,  в Одесі. У цьому місті матч відбудеться вдев’яте, пише “Репортер”.

За всю історію українського футболу володарями суперкубку ставали лише  сьогоднішні учасники матчу. «Шахтар» – вісім разів, «Динамо» – шість. По п’ять разів команди зазнавали поразок. По одному разовими учасниками розіграшу були  сімферопольська «Таврія», полтавська «Ворскла» та одеський «Чорноморець»

Крім того, і “Шахтар” і “Динамо” по чотири рази вигравали суперкубок саме в Одесі.

Сам трофей є перехідним призом.  Його зменшена копія  вручається переможцю.

При цьому в регламенті передбачено: якщо команда виграє його п’ять  разів, то сам трофей передається на вічне зберігання.

У 2009 році перший зразок Суперкубку України передали київському «Динамо», а в 2013-му – донецькому «Шахтареві». Сьогоднішній трофей є третім за ліком, він  відрізняється від попередників, що зберігаються  в клубних музеях.

У свої прогнозах букмекери віддають перевагу донецькому «Шахтарю». Так, ставки на  перемогу донетчан приймаються з коефіцієнтом 2,12 – 2,15, а на “Динамо” – 3.30 – 3,40.  На нічию в основний час матчу – 3,20 – 3,54.

Початок гри о 21:00.  Пряму трансляцію можна буде переглянути на каналі Футбол 1.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.