Спорт Фото

“Прикарпаття” програло у Львові – 2:0 (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У середу,  4 червня, у рамках підготовки до нового сезону франківський футбольний клуб зіграв черговий контрольно-тренувальний матч.

Суперником “Прикарпаття” були львівські «Карпати», яких іванофранківці минулого сезону перемогли  у  Кубку України, пише “Репортер”.

Грали  у Львові – на стадіоні «Україна».

Перший небезпечний момент у дебюті виник біля воріт господарів поля. На жаль, втілити його у забитий гол нападнику  гостей Ігорю Худобяку не вдалося – м’яч пройшов вище воріт.

А далі ініціативою заволоділи львів’/яни. Футболісти «Прикарпаття»  стримували наступ суперників, але на 42 хвилині припустилися помилки в захисті – 1:0.

По перерві в обох команда відбулися зміни. Тренер “Прикарпаття” Володимир Ковалюк  надав можливість зіграти усім футболістам, крім травмованих Піцана, Боришкевича й Веприка.

Непогану можливість зрівняти рахунок мав той ж Ігор Худобяк, але у виході сам на сам не зумів переграти воротаря «Карпат».

Міг відзначитись і Роман Дитко, та після його удару львів’ян врятувала стійка воріт.  Після цього вони й провели швидку атаку, яка завершилась другим голом. На 72 хвилині  відзначився іспанець Санчес.

До фінального свистка команди фактично не створювали небезпечних моментів.

Матч у Львові став завершенням тренувального збору, який МФК «Прикарпаття» проводило в Яремче.

До старту чемпіонату України серед команд першої ліги  команда Володимира Ковалюка готуватиметься в Івано-Франківську. Найближчим часом  вона проведе  матчі у Косові – з місцевою аматорською командою, а також у Чернівцях – з «Буковиною» .

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.